2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Kék hírek

„Összetört a szívem” - 8 éves kislány talált rá élettelen csecsemő húgára

A családnál több rokon is vendégeskedett a tragédia napján. A gyászoló család képtelen elfogadni a kisbaba halálát.

Minta testvérnek bizonyult egy hétgyermekes édesanya 8 éves lánya, aki annyira imádta legkisebb húgát, hogy alig lehetett elválasztani tőle.

A nő felidézte, hogy nagyobbik lánya, Jemima fedezte fel a kisbabája élettelen testét, amikor bement, hogy megnézze alszik-e. Aznap rokonok látogattak hozzájuk, így szeretett volna testvére biztonságáról meggyőződni.

 Soha nem tudta elviselni, hogy sokáig távol legyen Jessamytől, ezért bement, hogy megnézze, alszik-e még, de élettelenül találta. Jemima tipikus nagytestvér volt, és imádta Jessamyt – mesélte a tragédiáról a boltoni Pauline.

Amikor Jemima észrevette, hogy kishúga nem lélegzik és véres az orra körül, segítségért kiáltott, így mentőt hívtak. Az orvosok lélegeztetőgépre kapcsolták, de minden erőfeszítésük ellenére a 4 hónapos Jessamy Muswere-Enagbonma, négy nappal később meghalt.

 

- Mindig is nagy családot akartam. Charles igazi családapa és odaadóan szereti a gyerekeit, remekül főz és imád focizni a gyerekekkel. Jessamy volt a legfiatalabb, egészségesen született és nagyon jól fejlődött. A nagyobb gyerekek pedig imádták. A sokktól megdermedtünk. Olyan egészséges, gyönyörű baba volt. Az orvosok nem tudták megmondani, miért halt meg. Összetört a szívem – tette hozzá könnyeivel küzdve.

Szülei és hat testvére szíve megszakadt Jessamy halála miatt. A vizsgálat megállapította, hogy Jessamy halálának valószínű oka, hogy alvás közben megállt a szíve, ami agykárosodást okozott – tudta meg a Mirror. 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: 11 162-an érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 5725 ember lépett be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül 5437-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!