2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Őrizetben a kalapáccsal támadó

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki kalapáccsal és bokszerrel is bántalmazta ismerősét Miskolcon.

  • Őrizetben a kalapáccsal támadó

Súlyos testi sértés bűntett, és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 25 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. május 26-án 13 óra 30 perc körül Miskolcon, egy Könyves Kálmán úti társasházban előzetes szóváltást követően kalapáccsal és bokszerrel is bántalmazta 37 éves ismerősét. A támadó elvette a sértett mobiltelefonját is, aki súlyos sérüléseket szenvedett el az ütlegelések miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottat, akivel szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!