2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Kék hírek

Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

Nyaralásán sem hagyják nyugodni a holtak. Horvátországban bukkant a csontokra Kató.

  • Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

Kiss Kató nevét mostantól nem csak a magyar rendőrök, de a horvát kollégák is jegyzik, hiszen a magyar halottlátó emberi maradványokat talált nyaralása közben. A spiritiszta azonnal felkereste a magyar konzulátust, akik értesítették a helyi hatóságokat. Kató izgatottan mesélte el a Borsnak, mi is történt pontosan a Rovinj melletti kempingben. 

"Az az igazság, hogy a kedvesemmel éppen azért utaztunk a horvát tengerpartra, hogy magunk mögött hagyjuk egy kicsit a nehézségeket. A Berki-ügy óta rengeteg támadásnak voltam kitéve, még feljelentést is kellett tennem az ügyben, sőt kórházba is kerültem, miután stroke-ot kaptam. Szóval csak távol akartam lenni kicsit a nehézségektől és a holt lelkektől. De ez nem igazán jött össze - mármint ez utóbbi" - kezdte a Borsnak Kiss Kató, aki alig akart hinni a szemének, amikor a tengerparton megpillantotta a koponyacsontokat.

"Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra. Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel. Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam, és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam. A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt, és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság" - magyarázta a léleklátó, aki gondolkodás nélkül cselekedett.

"Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa. Egy nyomozónő felvette a vallomásom és miután megtudta, hogy médium vagyok, arra kért, hogy mondjam el, mit érzek a maradványokkal kapcsolatban. Majd elkérte az elérhetőségeimet, hogy a későbbiekben felkereshessen, ha kérdése van" - zárta Kató a krimibe illő történetet, majd hozzátette, a csontok felbukkanását egyértelmű jelnek veszi, vagyis a jövőben is folytatja a munkáját, továbbra is segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak.

 

Fotó: Kiss Kató

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy 39 éves férfit Siklóson, akit Németországban köröztek emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás, valamint más súlyos bűncselekmények miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.
Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!