2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Kék hírek

Nyitott tárolóból lopott

A pásztói rendőrök beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit.

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt a Pásztói Rendőrkapitányság folytat eljárást egy 20 éves jobbágyi lakos ellen.

A férfi 2021. szeptember 26-án az éjszakai órákban egy jobbágyi családi ház kerítésén átmászott, és a bejárati ajtó előtti nyitott tároló részből különböző számítástechnikai eszközöket – elektromos vezetéket, processzor hűtőket és winchestert – elsősegélydobozt, és három gázcsapot tulajdonított el. A terhelt az eltulajdonított tárgyakat értékesítette.

A rendőrök a helyi lakost elfogták, előállították, kihallgatták és – mivel vele szemben több hasonló jellegű bűncselekmény miatt van folyamatban eljárás – őrizetbe vették.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A rendőrök egy óra alatt elfogták

Több százezer forint értékben lopott el karórákat egy pásztói ékszerüzlet kirakatából egy 30 éves férfi. 2021. október 23.

Embercsempész az M5-ös autópályán

Az Autópálya Alosztály járőrei fogták el azt a férfit, aki gépjárművében 22 illegális migránst szállított. 2021. október 23.

Rendőri intézkedés a fővárosban

A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!