2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

Nincs gyanúsítottja a Jókai utcai házomlásnak

Nincs gyanúsítottja a Jókai utcai házomlásnak. Már 46 tanút kihallgattak, de gyanúsítotti kihallgatás egyik esetben sem történt.

  • Nincs gyanúsítottja a Jókai utcai házomlásnak

A kivitelezési munka az épületben azóta is zajlik, a baleset után pár nappal a Sára Botond vezette kormányhivatal engedélyezte a munka folytatását. Azóta két alkalommal ellenőrizték az építkezést. A Jókai utcában június 27-én szakadt le egy ház homlokzatának legfelső párkánya. Az épület tetőterében egy fejlesztő éppen luxusingatlanokat alakított ki, ami miatt a párkányt tartó tetőszerkezetet elbontották. A leomló törmelék négy ember sérülését okozta. A legsúlyosabban az Operettszínház fiatal balerinája sérült meg, gerinc- és koponyasérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!