2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Kék hírek

„Nem kell többé szenvedniük” - egyszerre vesztette életét három testvér

A férfi nem akarta, hogy elhagyja a párja, inkább úgy döntött ő hagyja el a gyermekeikkel együtt. Három percen múlt, hogy megmentsék a fiatalok életét.

  • „Nem kell többé szenvedniük” - egyszerre vesztette életét három testvér

Teljesen kibukott egy háromgyerekes édesapa, amikor megtudta, hogy párja el akarja hagyni. Gondolkozás nélkül ültette be a kicsiket a terepjárójukba, majd elhajtott és vad fenyegetőzésbe kezdett. A szombat hajnali veszekedés végül tragédiába torkollott.

Dühét ezután úgy vezette le, hogy közösségi-oldalán élőben közvetítette szitok áradatát. A 30 éves Francoise Littlejohn hadonászni kezdett a pisztolyával, és olyan szavak is elhagyták a száját, miszerint meg fogja ölni gyermekét. Mindeközben pedig a 6 éves Kyren Littlejohn, a 4 éves Aliyah Littlejohn és a 3 éves Trinity Littlejohn ott ült a járműben és mindent hallott.

A videót meglátva a Francoise egyik rokona gyerekeket féltve értesítette a hatóságot. Ám sajnos három perccel elkésett a segélyhívással. A férfi ugyanis lelőtte mindhárom testvért, majd magával is végzett. A kocsiban heverő holttestekre reggel nyolc óra magasságában egy futó talált rá. Az oklahomai nyomozók a fegyvert és a mobiltelefont is megtalálták Francoise ölében.

 

– Azt hallani, hogy valaki más problémája miatt halnak meg a gyerekek, igazán szívszorító – nyilatkozta Angela Ross a híradónak.

– Azok az ártatlan gyerekek, azért vesztették életüket, mert az apjuk szenvedett. Tudom, hogy most Isten ölében ülnek, és ez a tudat vigasztaló. Ezeknek a gyerekeknek nem kell többé szenvedniük – tette hozzá Adina Evans-Cornish, egy másik szomszéd.

Az egyedül maradt gyászoló édesanya adománygyűjtést indított a GoFundMe oldalán, hogy el tudja temetni imádott gyermekeit – tudta meg a Crime Online. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!