2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Nem ismerte be bűnösségét a barátnőjét megvakító férfi

Az előkészítő ülésen tagadta a bűnösségét az a férfi, aki tavaly februárban előbb bántalmazta, majd puszta kézzel megvakította barátnőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén - közölte a Nyíregyházi Törvényszék helyettes sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

  • Nem ismerte be bűnösségét a barátnőjét megvakító férfi

Sörös László közleményében azt írta, a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolt férfi és a nő 2020 óta tartó szerelmi kapcsolata kiegyensúlyozatlan volt, többször szakítottak egymással.

A 36 éves vádlott 2022. február 5-én békülési szándékkal kereste fel párját Kemecsén, de az udvaron összeszólalkoztak, majd férfi egy üres telekre vonszolta a nőt, ahol földre vitte és fojtogatni kezdte. A sértett védekezésképpen többször a férfi ujjába harapott és segítségért kiabált, aki ezért "rendkívül nagy erővel, puszta kézzel, az ujjaival kinyomta mindkét szemgolyóját a szemgödörből", majd miután azt hitte, a nő meghalt, elmenekült a helyszínről - ismertette a sajtószóvivő.

Megjegyezte, az asszony mindkét szemére elveszítette a látását, sérülése maradandó fogyatékossággal gyógyult, élete csak a véletlenen és a segítségére sietőkön múlott.

A letartóztatásban lévő vádlott az előkészítő ülésen a bántalmazást elismerte, de tagadta, hogy meg akarta ölni az asszonyt, bűnösségét nem ismerte be és nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról sem - tette hozzá Sörös László.

A büntetőperben a törvényszék április végén tart tárgyalást, ahol a vádlottat, a sértettet és a tanúkat hallgatják ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!