2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Kék hírek

Nem hagyták gyakorolni

A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták azt a 29 éves férfit, aki egy családi ház udvaráról kötött el egy kocsit, hogy azon tanuljon meg vezetni. Nem egész 30 percet autózhatott.

Egy 45 éves szigetszentmiklósi férfi 2022. január 11-én kora reggel vette észre, családi házának udvaráról autója eltűnt. Tárcsázta a segélyhívót.

A helyi erők információik birtokában indultak a jármű keresésére, fél órán belül célt értek. A szigethalmi HÉV átjáróban pillantották meg a keresett autót, megállították, és igazolásra szólították fel a sofőrjét, majd vitték a kapitányságra. A segédmunkából élő férfi részletes beismerő vallomásában elmondta, hogy egy éjszakai séta közben, pusztán kíváncsiságból ment be a ház nyitott kapuján. Az udvaron parkoló kocsit meglátta, bepattant, mivel a kulcs is benne volt, jött az ötlet elhajt vele. Állítása szerint nem lopási szándék vezérelte, csupán ki akarta próbálni és megtanulni rajta vezetni.

A 29 éves budapesti B. Kálmán ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!