2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Kék hírek

Nem bírja feldolgozni lánya elvesztését az édesanya

A gyászoló édesanya szívszorító sorokat fogalmazott meg kislánya búcsúztatóján.

  • Nem bírja feldolgozni lánya elvesztését az édesanya

A merseyside-i rendőrség hat hétig tartó, nagy horderejű vizsgálatot követően vádat emelt a 34 éves Thomas Cashman ellen a kilencéves iskolás, Olivia Pratt-Korbel meggyilkolásának vádjával. A haláleset augusztus 22-én történt. Állítólag a férfi megpróbált levadászni egy elítélt betörőt, aki beszökött a Pratt-Korbel otthonába, amikor a kis Olivia kereszttűzbe került és meghalt. A kislányt anyja próbálta megmenteni, akit az agresszív véleménycsere közben csuklón lőttek. Thomas Cashmant a rendőrség kihalgatta és most megerősítették, hogy vádat emeltek a gyilkosságért. Habár a nyomozás még nem zárult le, a szülők már megtartották kislányuk búcsúztatóját, ahol az édesanyja a következőket fogalmazta meg kislányáról:

– Olíviának mindenre volt válasza. Sokszor csak kamilláztam azon, hogy mennyire egy felnőtt, okos kislány volt. Néha teljesen elfelejtettem, hány éves valójában. Livet mindenki szerette és imádta. Soha nem fogják elfelejteni az emberek. Soha nem leszek hajlandó elköszönni tőle. Annyit tudok neki mondani itt és most; Jó éjszakát angyalkám, reggel találkozunk – emlékezett meg könnyek között Olíviáról édesanyja

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!