2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Kék hírek

Nem akarok meghalni – zokogta édesapjának a nyolcéves kisfiú

Cápák támadták meg a kisgyermeket. Mindez azért következett be, mert nem figyeltek oda, hogy épp etetés folyik.

  • Nem akarok meghalni – zokogta édesapjának a nyolcéves kisfiú

Az életéért könyörgött egy brit fiú az édesapjának, miután életveszélybe került a Bahamákon a családi nyaralás alatt. Michael Downer, aki értékesítési igazgatóként dolgozik, múlt héten repült a trópusi szigetre három gyermekével: a 8 éves Finleyvel, a 9 éves Lilivel és a 12 éves Emilyvel. A kirándulások során leguánokkal, disznókkal és dajkacápákkal is találkoztak. Ám az egyik lagúnához érve nem vették észre, hogy épp maradékkal etetik a cápákat, amikor beugrotak a vízbe.

– A fiam akár meg is halhatott volna. Olyan volt, mint egy jelenet a Cápa című filmből. Hirtelen egy ijesztő sikolyt hallottam, és láttam, hogy tucatnyian köröznek Finley körül. Rengeteg vér volt. A lábából darabok lógtak le. Azt hajtogatta: „Apa, nem akarok meghalni. Apa, nem akarok a mennyországba menni – emlékezett vissza a drámai pillanatokra az édesapa.

 

Finley-t a nővére húzta ki a vízből. A fiút azonnal a legközelebbi klinikára vitték. Később a gyermeket átszállították Nassauba, ahol egy háromórás műtét várt rá. A család már otthon van Ketteringben. A cápatámadás miatt Finley még mindig kerekesszékben ül.

Michael azt állítja: az idegenvezetők azt mondták, hogy a cápák nem veszélyesek, de a kirándulást szervező cég képviselője azt mondta a Mirrornak, hogy a család idegenvezető nélkül ment be a vízbe egy olyan lagúnában, amit nem használnak a túra során.

A dajkacápák fenékevők, és általában ártalmatlanok az emberre. Védekezésképpen harapnak, ha rájuk lépnek vagy zavarják őket. Akár 4,2 méter hosszúra is megnőhetnek.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!