2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Híradó 16:55

Kék hírek

Mit bámulsz, te hülye k.rva? - őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra

Nem mindennapi eset történt nemrég egy pécsi áruházban. A megdöbbentő esetről az érezhetően még mindig sokkos állapotban lévő édesanya mesélt teljes őszinteséggel a pecsaktual oldalának.

  • Mit bámulsz, te hülye k.rva? - őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra

Egy ártatlan tíz éves kislány kíváncsian nézte meg egy idegen nő piros fodros szoknyáját, aki ezen bedühödve neki akart esni.

„Sosem tapasztaltam ilyet, nagyon ijesztő volt” – kezdte a kétgyermekes édesanya.

„Két kislányommal álltunk a sorban és vártuk, hogy kinyissák a kasszát. Délután 5 óra volt, amikor mindenki vásárol. A sorban velünk együtt állt egy 45-50 év körüli nő, aki feltűnő ruhában volt. A piros fodros szoknyáját nézte meg a lányom, mire a nő beszólt neki: »Mit bámulsz, te hülye k.rva?« ” - emlékezett vissza a megdöbbentő pillanatokra az édesanya, aki elfordította kislányát, hogy másik irányba nézzen. Próbálta elterelni gyermeke figyelmét, de ez sem bizonyult elégnek az idegen számára.

Az agresszív nő további szitkokat szórt a lányra, majd egy rövid szóváltás után kezét felemelve fenyegetően megindult a 10 éves felé. Az édesanya persze azonnal gyermeke védelmére kelt, a dulakodást végül egy másik vásárló szakította félbe.

Ezután anya és lánya gyorsan fizettek, majd autójukhoz siettek, ide már nem követte őket az agresszív támadó, feltehetően a biztonságiak feltartóztatták. Úgy tudni a meglehetősen provokatív inzultus ellenére az édesanya nem tett feljelentést.

Fotó: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!