2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Mit bámulsz, te hülye k.rva? - őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra

Nem mindennapi eset történt nemrég egy pécsi áruházban. A megdöbbentő esetről az érezhetően még mindig sokkos állapotban lévő édesanya mesélt teljes őszinteséggel a pecsaktual oldalának.

  • Mit bámulsz, te hülye k.rva? - őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra

Egy ártatlan tíz éves kislány kíváncsian nézte meg egy idegen nő piros fodros szoknyáját, aki ezen bedühödve neki akart esni.

„Sosem tapasztaltam ilyet, nagyon ijesztő volt” – kezdte a kétgyermekes édesanya.

„Két kislányommal álltunk a sorban és vártuk, hogy kinyissák a kasszát. Délután 5 óra volt, amikor mindenki vásárol. A sorban velünk együtt állt egy 45-50 év körüli nő, aki feltűnő ruhában volt. A piros fodros szoknyáját nézte meg a lányom, mire a nő beszólt neki: »Mit bámulsz, te hülye k.rva?« ” - emlékezett vissza a megdöbbentő pillanatokra az édesanya, aki elfordította kislányát, hogy másik irányba nézzen. Próbálta elterelni gyermeke figyelmét, de ez sem bizonyult elégnek az idegen számára.

Az agresszív nő további szitkokat szórt a lányra, majd egy rövid szóváltás után kezét felemelve fenyegetően megindult a 10 éves felé. Az édesanya persze azonnal gyermeke védelmére kelt, a dulakodást végül egy másik vásárló szakította félbe.

Ezután anya és lánya gyorsan fizettek, majd autójukhoz siettek, ide már nem követte őket az agresszív támadó, feltehetően a biztonságiak feltartóztatták. Úgy tudni a meglehetősen provokatív inzultus ellenére az édesanya nem tett feljelentést.

Fotó: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!