2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Vezércikk 04:00

Kék hírek

Megvadult kecskék az M2-esen

A Magyar Közút munkatársai a múlt szombaton bejelentést kaptak, hogy az M2-es autóúton kecskék próbálnak meg feljutni a pályára - olvasható az útüzemeltető Instagram oldalán.

  • Megvadult kecskék az M2-esen

A rendőrökön és az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat emberein kívül a Dunakeszi mérnökség kollégái is a helyszínre siettek. Végül az egyik felüljáró oldalán találtak rájuk.

A közlés szerint az állatokon próbáltak segíteni, de rájuk támadt az egyik megrémült kecske, a másik pedig azonnal ment volna az úttestre. Végül sikerültunk pálya melletti építési telken egy betoncsőbe terelni az állatokat, ott befogták elszállították őket az őrszolgálatosok a Barka Állatsimogatóba.

A Magyar Közút úgy tudja a kecskék már több napja megszöktek és valószínűleg aranysakál elől menekülhettek, ami megölte a gidáikat, ezért is voltak annyira megrémülve, megvadulva.

Borítókép: A Magyar Közút Instagram oldala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!