2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Kék hírek

Megszólalt egy ismerős, súlyos tartozásokat is örökölhetnek Berki Krisztián lányai?

Hiába a fényűző élet, luxusnyaralás, a legdivatosabb ruhák és kiegészítők, drága éttermek és még drágább autók, sokak szerint ez azonban csak a látszat volt.

  • Megszólalt egy ismerős, súlyos tartozásokat is örökölhetnek Berki Krisztián lányai?

A múlt hét pénteken elhunyt Berki Krisztián állítólag nem rendelkezett számottevő vagyonnal, adósságról azonban pletykáltak, amit a törvény szerint lányai örökölhetnek – írja a Blikk.

– Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Bármit vett, bárhova utazott, sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is fizetett érte, ellentétben azzal, amennyibe egy átlagembernek ez került volna. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem – árulta el egy ismerőse a lapnak, amely azt írja, Berki Krisztián nevén gyakorlatilag már nincs vállalkozás.

A hozzá köthető cégek többsége két éve felszámolással vagy kényszertörléssel megszűnt, évekig szerepelt az adóhatóság adóslistáján, amelyre olyan magánszemélyek kerülnek fel, akiknek legalább 180 napja minimum tízmillió forinttal tartoznak a NAV-nak. A tavaly került le, ám ez akár azt is jelentheti, tízmillió alá csökkent a restanciája – fogalmaz a lap.

Információik szerint a pénzügyeket egy ideje felesége, Mazsi cége intézte, azon keresztül kötötték azt a szerződést is egy lakberendező házaspárral, amely alapján a lapnak nyilatkozó szakemberek több milliót követeltek Berkiéktől.

– Úgy tudom, bőven volt tartozása, egyik-másikról nyilvánosan is tudni, hiszen a bíróság nemrég döntött, hogy ki kell fizetnie az elmaradt gyerektartást, amely közel másfél millió forint, illetve a büntetőfékezéses ügyben is közel hétszázezer forint pénzbírságot kapott. Krisztián valahogy mindig megtalálta a megoldást, hogy ellavírozzon ezek között – tette hozzá az ismerős.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!