2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Megrázó részletek: Ezek voltak hétfői tragédiában meghalt apa utolsó szavai

Megrázó részleteket mesélt a 62 éves férfi tragédiájáról az áldozat fiának a párja. Testközelből nézte végig a történteket.

  • Megrázó részletek: Ezek voltak hétfői tragédiában meghalt apa utolsó szavai

Fia kutyája olyan életveszélyes sérüléseket okozott egy 62 éves férfinak, hogy belehalt. A tragédia még hétfőn történt, Keven Jones az angliai Wrexhamben vigyázott az amerikai bulldogra, amíg fia egy focimeccsen volt. A házban volt a fiú barátnője is, aki leendő apósa kiáltásaira lett figyelmes.

 

Azonnal a segítségére rohant, de már késő volt – Keven lábát beborította a vér.

Próbáltam elállítani a vérzést, feltettem a kanapéra és hívtam a mentőket– emlékezett vissza a történtekre a 28 éves nő.

Egyszer csak a vállamra tette a kezét és azt mondta: „Most megyek!”– tette hozzá.

Ezek voltak a férfi utolsó szavai. Fia párja ugyanis hiába próbálta újraéleszteni, a hét perc alatt kiérkező mentők sem tudták megmenteni az életét.

A tragédia után a kutyát elaltatták.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!