2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Kék hírek

Megrázó részletek a zalaegerszegi gyermekhalálról, így történt a tragédia

Édesapja targoncája borult rá a vétlen gyermekre.

  • Megrázó részletek a zalaegerszegi gyermekhalálról, így történt a tragédia

Mint arról korábban a Bors is beszámolt, borzalmas tragédia történt Zalaegerszegen. Anyagrakodás közben borult rá a targoncát kezelő férfi kisfiára a munkagép, és hiába tettek meg mindent a mentősök, a gyermek életét már nem lehetett megmenteni.

A tragédia helyszínén jártunk, ahol további részletek derültek ki az esetről.

A telephelyen, ahol az édesapa dolgozott, összekötözött vasrudakat emelt a targoncával, munka közben pedig a kisfia mellette ült. Információink szerint azonban a vasakat rögzítő kötél egyszer csak elszakadt a nagy súly alatt, 

a munkagép pedig egyenesen az öt éves gyerekre borult.

Ottjártunkkor a telephely teljesen elhagyatott volt, a korábban pakolt holmik pedig a kerítés előtt árválkodtak. Úgy tudni, a család nem a környéken élt, az édesapa teljesen összeroppant a történtek után.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!