2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Megismétlődött a múlt heti tragédia, együtt vetett véget életének egy házaspár

A hatóságok gyilkos-öngyilkosságnak minősítették a szomorú esetet.

  • Megismétlődött a múlt heti tragédia, együtt vetett véget életének egy házaspár

A 49 éves Stacy és férfje a 45 esztendős Steven Stearns önkezűleg vetett véget az életének.

Mint azt a Crime Online megírta: 

a rendőrség által fellelt holttestek mellett a pár két szeretett kutyájának teteme hevert

- a zsaruk egy, az ingatlanból érkező segélyhívást követően szálltak ki a helyszínre.

 

A család egyik barátja szerint korábban a házaspár mindkét tagjánál rákot diagnosztizálták: a férfi gyógyíthatatlan tüdő, míg a nő gyomorrákban szenvedett – ráadásul a szerelmesek egyik ebe is haldoklott már.

Az eset nyomán az is kiderült, hogy egy barát pontosan tudta, mire készül a pár:

Steven elmondta, hogy ha kell, együtt mennek majd el, hiszen volt köztük egy ezt illető megállapodás

- mondta el a neve elhallgatását kérő férfi, hozzátéve, hogy a kemoterápiát feleségével együtt elutasító Stearns megeskette, senkinek sem szól a dologról.

A pár ráadásul nemcsak a rendőrséget értesítette halála előtt: egy perccel a segélyhívás előtt még búcsúüzenetet is posztoltak közösségi oldalukon, melyben egyedül hátrahagyott szeretteik miatt éreztek bánatot.

A nyomozás ugyan még nem erősítette meg, de feltehetően a férfi végzett feleségével, majd maga ellen fordított a gyilkos fegyvert – a minnesotai pár ingóságait rászoruló emberekhez juttatják majd el.

Mint arról múlt héten beszámoltunk, egy Bukarestben élő házaspár kéz a kézben ugrott ki a tömbházuk hetedik emeletéről, a szemétledobó ablakából.a nyugdíjasok nem tudtak megbirkózni azzal, hogy egyre jobban megromlik az egészségük.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Román katonák lepték el Nagyváradot

Román katonák lepték el Nagyváradot

Estébe nyúló katonai parádéval ünnepelték meg szombaton Nagyvárad román megszállását. Szent László városába 105 éve, 1919. április 20-án vonult be a román hadsereg. Akkor mindössze 5 százalékos volt a románság aránya a városban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

A napokban ismét kaphattak a magyar ügyfelek gyanús, látszólag a Telekom nevében írt e-mailt, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat. A szolgáltató szerint ezeknek a leveleknek semmiképpen sem szabad bedőlni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!