2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Kék hírek

Már megsemmisíteni sem tudják a rengeteg lefoglalt kokaint Belgiumban

Olyan sok kokaint foglaltak le a belga hatóságok, hogy nem győzik megsemmisíteni. Az európai drogkereskedelem új központjának számító Antwerpen kikötőiben minden héten több tonna kokaint és más kábítószert találnak a vámosok.

  • Már megsemmisíteni sem tudják a rengeteg lefoglalt kokaint Belgiumban

 A rendkívül értékes drogot azonban csak pár szemétégetőnek van engedélye megsemmisíteni, így egyre több kábítószer gyűlik a rendőrség raktáraiban. A belga politikusoknak egyre komolyabb aggodalmat jelent, hogy a helyi bűnbandák esetleg megpróbálhatják ellopni a hatalmas mennyiségű drogot. Megoldást azonban egyelőre nem találtak, így tovább gyűlik a mérhetetlen mennyiségű kábítószer Antwerpenben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!