2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Kék hírek

Letartóztatták a férfit, aki ámokfutást rendezett az esztergomi kórházban

Az Esztergomi Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit a hétvégén a rendőröknek sokkolóval kellett ártalmatlanítaniuk, mert tört-zúzott és rátámadt több egészségügyi dolgozóra az esztergomi kórházban. 

  • Letartóztatták a férfit, aki ámokfutást rendezett az esztergomi kórházban

Az indítvány szerint a férfi 2024. április 6-án este az esztergomi kórház intenzív osztályára szándékozott bemenni. Mivel őt oda nem engedték be, dühében a folyósón lévő tárgyakat kezdte el rongálni, az ajtót rángatta, ütötte, egy szekrényt felborított, egy cserepes virágot feldöntött, két széket kidobott az ablakon, valamint egy másik széket és egy radiátort is megrongált. A rongálással okozott kár meghaladja az 50.000 forintot.

A gyanúsított ezután lefelé indult a lépcsőn, ahol a vele szembe érkező ápolót és a betegszállítót lerúgta a lépcsőn, majd őket tovább bántalmazta. Ezután egy orvost és a biztonsági őrt is ököllel arcon ütött. A biztonsági őr gázsprayvel lefújta a gyanúsítottat, akit a helyszínre érkező rendőrök sokkolóval fékeztek meg.

A bántalmazás következtében az ápolónak és az orvosnak is nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek, a beteghordó a bántalmazás miatt eszméletét vesztette, a biztonsági őr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A letartóztatást elrendelő végzést az ügyész tudomásul vette, azonban az nem végleges, mivel a gyanúsított fellebbezést jelentett be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!