2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Letartóztatták a csecsemőjét meggyilkoló 31 éves nőt

A Pécsi Járásbíróság 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt letartóztatta azt a 31 éves horvát nőt, aki a múlt héten Márfa közelében a szőlőhegyen egészséges kislánynak adott életet. A gyermeket magára hagyta. Később a horvátországi Eszék kórházában derült ki, hogy szült. A rendőrség egy nappal később találta meg a gyermeket, aki nem sokkal kórházba szállítása után meghalt. A horvát rendőrök csütörtökön a beremendi határállomáson adták át a nőt magyar kollégáiknak.

  • Letartóztatták a csecsemőjét meggyilkoló 31 éves nőt

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!