2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint három nőt vert meg egymás után

A Tatabányai Járásbíróság súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben, 1 hónapra elrendelte annak az oroszlányi férfinek a letartóztatását, aki egymás után három nőt bántalmazott.

  • Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint három nőt vert meg egymás után

Fotó: illusztráció (Shutterstock)

A gyanúsított 8 alkalommal volt büntetve, emiatt is fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának a veszélye is, ezért a letartóztatás indokolt. A végzést az ügyész tudomásul vette, azonban az nem végleges, mivel a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentett be.

Az indítvány szerint a férfi 2022. május 24-én 19 óra körül Oroszlányon, trágár módon szidalmazott egy nőt, majd két alkalommal ököllel, nagy erővel arcon is ütötte. Ezt látva az anyja segítségére sietett a másik nő, aki a férfi és az édesanyja közé állt. A gyanúsított ekkor még két alkalommal ököllel, nagy erővel arcon ütötte az első sértettet. A sértettnek a bántalmazás következtében az orra vérezni kezdett és a szeme alatt duzzanat keletkezett.

A gyanúsított ezután az anyja védelmére kelt nőt egy alkalommal mellkason rúgta majd őt a földre lökte. A nő emiatt nyolc napon belül gyógyuló zúzódást szenvedett. 

Ekkor a 3. sértett is megpróbált a bántalmazottak védelmére kelni, azonban a gyanúsított két alkalommal ököllel, nagy erővel arcon ütötte, amitől a nő elvesztette az eszméletét és a földre esett. A gyanúsított ezután a földön fekvő nő fejét megrúgta. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett.

Tatabányai Törvényszék 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!