2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Kék hírek

Letartóztatásban a paksi rabló

Először szexuálisan molesztálta, majd kirabolta áldozatát a 20 éves férfi.

  • Letartóztatásban a paksi rabló

Egy 55 éves helyi nő tett bejelentést 2022. augusztus 11-én, hogy 22 óra 15 perc körüli időben Pakson a Táncsics utcában a lakása közelében egy ismeretlen férfi szexuális célzattal megtámadta, hátulról átkarolta, majd a földre rántotta, eközben többször fenyegette. A bejelentő védekezett és többször rászólt a férfira, majd a szorításából kiszabadulva igyekezett bemenekülni a lépcsőházba, de az elkövető ismét rátámadt, és a nő táskáját akarta elvenni, melyet a sértett próbált megakadályozni. A dulakodás közben a táska pántja elszakadt, így a rabló a benne lévő pénztárcában tartott készpénzzel, személyes iratokkal és mobiltelefonnal együtt elfutott. A sértett az eset során könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentés után a paksi rendőrök nagy erőkkel kezdték meg az elkövető keresését. Menekülési útvonalán a helyszíntől körülbelül 300 méterre megtalálták a táskát a Duna parton, de a pénztárca nem volt benne, azt másnap egy kutyasétáltató megtalálta és leadta a rendőrségen.

Az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés során a nyomozók eljutottak egy 20 éves németkéri férfihoz, akit előállítását követően rablás és szexuális kényszerítés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Tettét beismerte és részletes vallomást tett.  

Az elkövetőt a kollégák őrizetbe vették, majd a rendőrség előterjesztésére az ügyészség indítványa alapján a bíróság a napokban letartóztatta.

Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!