2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Radar 04:00

Kék hírek

Letartóztatásban a paksi rabló

Először szexuálisan molesztálta, majd kirabolta áldozatát a 20 éves férfi.

  • Letartóztatásban a paksi rabló

Egy 55 éves helyi nő tett bejelentést 2022. augusztus 11-én, hogy 22 óra 15 perc körüli időben Pakson a Táncsics utcában a lakása közelében egy ismeretlen férfi szexuális célzattal megtámadta, hátulról átkarolta, majd a földre rántotta, eközben többször fenyegette. A bejelentő védekezett és többször rászólt a férfira, majd a szorításából kiszabadulva igyekezett bemenekülni a lépcsőházba, de az elkövető ismét rátámadt, és a nő táskáját akarta elvenni, melyet a sértett próbált megakadályozni. A dulakodás közben a táska pántja elszakadt, így a rabló a benne lévő pénztárcában tartott készpénzzel, személyes iratokkal és mobiltelefonnal együtt elfutott. A sértett az eset során könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentés után a paksi rendőrök nagy erőkkel kezdték meg az elkövető keresését. Menekülési útvonalán a helyszíntől körülbelül 300 méterre megtalálták a táskát a Duna parton, de a pénztárca nem volt benne, azt másnap egy kutyasétáltató megtalálta és leadta a rendőrségen.

Az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés során a nyomozók eljutottak egy 20 éves németkéri férfihoz, akit előállítását követően rablás és szexuális kényszerítés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Tettét beismerte és részletes vallomást tett.  

Az elkövetőt a kollégák őrizetbe vették, majd a rendőrség előterjesztésére az ügyészség indítványa alapján a bíróság a napokban letartóztatta.

Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!