2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:10

Kék hírek

Légi megfigyelés

A Nógrád megyei rendőrök drónnal ellenőrizték Bátonyterenye külterületén a közlekedési szabályok betartását.

  •   Légi megfigyelés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. szeptember 21-én a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén tartottak ellenőrzést, amelynek célja a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása, elsősorban az elsőbbség szabályait megszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrése volt.

A rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai az akció során drónt is bevetettek a mozgó szabálysértések hatékonyabb felfedése érdekében.

Az egyenruhások az akció során 14 szabályszegő sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla jelzésének figyelmen kívül hagyása miatt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az elkövetkezendő időszakban megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

…hogy mindenki hazaérjen!

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!