2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Lebukott a tanárnő, aki szexuálisan zaklatott egy hatodikos diákot

A pedagógust őrizetbe vették a rendőrök, miután kiderült: szexre kényszerített egy 6. osztályos diákfiút.

  • Lebukott a tanárnő, aki szexuálisan zaklatott egy hatodikos diákot

Saját tanárnője erőszakolta meg azt a 12 éves diákfiút az iskolában, akinek furcsa viselkedésére otthon az édesanyja figyelt fel. A hatodik osztályos fiú egyik nap nem ettem meg a kedvenc kajáját és este egy percet sem tudott aludni.

Ráadásul édesanyja másnap arra lett figyelmes, hogy a bankszámlájáról eltűnt egy nagyobb összeg. Amikor kérdőre vonta a fiát, elmondta neki, hogy ő vette le a pénzt, mert tanárnője megzsarolta.

Ekkor derült ki, hogy a pedagógus az iskolában megerőszakolta a fiút.

És azt mondta neki, máskor is szexre fogja kényszeríteni, amíg nem vesz neki egy PlayStationt.

Az édesanya azonnal jelentette az esetet a rendőröknek, akik május 18-án vették őrizetbe a tanárnőt. Bár kérte, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen, ezt elutasították.

Az ügy június 13-án folytatódik a bíróságon.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!