2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

20 éves a Hír TV

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Kirívó magatartás vezetett újabb balesethez Fejér megyében

Sárkeszi közelében hárman sérültek meg. Közúti közlekedési baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás a vétkes sofőrrel szemben.

  • Kirívó magatartás vezetett újabb balesethez Fejér megyében

Egy székesfehérvári nő 2022. szeptember 29-én reggel személygépjárművel a 7202-es számú úton, Sárszentmihály felől Sárkeszi irányába közlekedett. Haladása során - mivel nem megfelelően választotta meg autója sebességét -, egy balra ívelő útkanyarulatban a nedves aszfalton megcsúszott, majd a mentiránya szerinti bal oldali sávba sodródott, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő autóssal. A baleset során mindkét járművezető és egy utas megsérült. Az eset kapcsán a székesfehérvári sofőrrel szemben közúti közlekedési baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

A közlekedési balesetek elszaporodása elsősorban az agresszív, durva járművezetői magatartással magyarázható. A balesetveszélyes közúti szituációk elkerülése érdekében a rendőrség kiemelten kezeli a főbb baleseti okok közlekedésrendészeti ellenőrzését, így a sebességtúllépés, a kanyarodási, az előzési, az elsőbbségi szabályok megszegését és az ittas vagy bódult állapotban történő járművezetést.

A közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében társadalmi összefogás szükséges, amelynek szerves része az egyéni felelősségvállalás is. Az emberéletek megóvása körültekintéssel, szabálykövetéssel biztosítható.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Két halálos tűzeset is történt

Két halálos tűzeset is történt

Péntek éjszaka Vas megyében, szombat reggel Békés megyében történt halálos tűzeset - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője szombaton az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!