2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Hosszabbítás

Következik:

Hírek 23:00

Kék hírek

Kidöntött egy táblát, majd elhagyta a helyszínt

A hajdúböszörményi rendőrök előállították a férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett személygépkocsijával Hajdúböszörmény, Külső-Dorogi utcán 2021. szeptember 13-án 12 óra körül. A sofőr, a Fürdő utca kereszteződéséhez érve járműjével kidöntött egy „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, továbbhajtott, majd pár perc múlva kerékpárral visszament a helyszínre. A rendőrök a helyi lakossal szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, ezért őt elfogták és előállították.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást vele szemben.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Robbanás volt a kiskörei vízerőműben

Négy súlyos és négy könnyű sérültje van az üzemi balesetnek. A helyszínre a mentőautókon kívül mentőhelikopterek is érkeztek. 2021. szeptember 20.

Kihasználta a gépjármű-tulajdonosok óvatlanságát

A kunszentmártoni és a tiszakécskei rendőrök együttműködése hozta meg a sikert: az öcsödi jogsértőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. 2021. szeptember 20.

Meglepték az ünnepeltet a siófoki rendőrök

Armand négy éves, és oda van a rendőrökért! 2021. szeptember 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!