2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Kék hírek

Keresőkutyákat, munkagépeket és talajradart is bevetettek a rendőrök

Keresőkutyákat, munkagépeket és talajradart is bevetettek a rendőrök annak a férfi holttestének a felkutatásában, aki 5 éve a Baranya megyei Bosta községből tűnt el. Az üggyel kapcsolatban a hatóság két napja jutott olyan információhoz, mely szerint a férfit egyik ismerőse 2017 nyarán nyakon szúrta, a tetemet pedig garázsának szerelőaknájában rejtette el. 2021 elején új lakásba költözött, ezért a holttestet kiásta és új házának tetőterében rejtette el.

  • Keresőkutyákat, munkagépeket és talajradart is bevetettek a rendőrök

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!