2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Kenguru Szekszárd utcáin

Még a nyár derekán számolt be a Travelo arról a meglepő hírről, hogy Csepelen egy kóborló kenguru miatt riasztották a rendőröket, akik egy kis kergetőzés után, sérülés nélkül meg tudták fogni a riadt állatot. Még szerdán éjjel Szekszárdon zajlott hasonló, ritkán látható jelenet, amelyről Daradics Ádám készített felvételt éjjel a Tartsay Vilmos utcán. A videót másnap elküldte a teol.hu szerkesztőségének, ami ide kattintva megtekinthető.

  • Kenguru Szekszárd utcáin

A videót másnap elküldte a teol.hu szerkesztőségének, ami ide kattintva megtekinthető. 

Bár a rossz fényviszonyok miatt a rövid videó minősége gyenge, azonban az állat mozgásából egyértelműen látszik, hogy egy kengururól készült. 

Szintén csütörtök reggel Facebook-on közzétett bejegyzésében egy felhasználó arról írt, hogy ismerőse kenguruja elkóborolt. A bejegyzés szerzője arra kéri azokat, akik látták az állatot, hogy hívják a posztban megadott telefonszámot. A bejegyzés szerzője felhívta a figyelmet, senki se próbálja meg befogni a „szökevényt", ugyanis az állat csak jobban megijedne. 

A Szekszárdon készült felvételre utalva írta: „a Tartsay utcás megvan, egy nőstényt keresünk!"

Vagyis nem is egy, hanem mindjárt két kenguru szökött meg gazdájától. A videón látható kenguru tehát bár meglett, „társát" továbbra is keresik. Csak remélni tudjuk, hogy hamar megkerül a kis tekergő. 

 

Travelo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

A napokban ismét kaphattak a magyar ügyfelek gyanús, látszólag a Telekom nevében írt e-mailt, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat. A szolgáltató szerint ezeknek a leveleknek semmiképpen sem szabad bedőlni.
Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!