2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

Kenguru Szekszárd utcáin

Még a nyár derekán számolt be a Travelo arról a meglepő hírről, hogy Csepelen egy kóborló kenguru miatt riasztották a rendőröket, akik egy kis kergetőzés után, sérülés nélkül meg tudták fogni a riadt állatot. Még szerdán éjjel Szekszárdon zajlott hasonló, ritkán látható jelenet, amelyről Daradics Ádám készített felvételt éjjel a Tartsay Vilmos utcán. A videót másnap elküldte a teol.hu szerkesztőségének, ami ide kattintva megtekinthető.

  • Kenguru Szekszárd utcáin

A videót másnap elküldte a teol.hu szerkesztőségének, ami ide kattintva megtekinthető. 

Bár a rossz fényviszonyok miatt a rövid videó minősége gyenge, azonban az állat mozgásából egyértelműen látszik, hogy egy kengururól készült. 

Szintén csütörtök reggel Facebook-on közzétett bejegyzésében egy felhasználó arról írt, hogy ismerőse kenguruja elkóborolt. A bejegyzés szerzője arra kéri azokat, akik látták az állatot, hogy hívják a posztban megadott telefonszámot. A bejegyzés szerzője felhívta a figyelmet, senki se próbálja meg befogni a „szökevényt", ugyanis az állat csak jobban megijedne. 

A Szekszárdon készült felvételre utalva írta: „a Tartsay utcás megvan, egy nőstényt keresünk!"

Vagyis nem is egy, hanem mindjárt két kenguru szökött meg gazdájától. A videón látható kenguru tehát bár meglett, „társát" továbbra is keresik. Csak remélni tudjuk, hogy hamar megkerül a kis tekergő. 

 

Travelo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Meghalt Axt László artistaművész

Meghalt Axt László artistaművész

Hetvenkét éves korában elhunyt Axt László, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas artistaművész - tudatta a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ kedden az MTI-vel.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!