2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Kék hírek

Kegyetlen sors: Két nappal kislánya születése előtt vesztette életét az énekes

Nem láthatta már világra jönni az apróságot.

  • Kegyetlen sors: Két nappal kislánya születése előtt vesztette életét az énekes

A lehető legváratlanabb és legkegyetlenebb pillanatban vesztette életét egy édesapa: felesége mindenórás terhes volt, amikor egy fesztiválon, százak előtt szívrohamot kapott. Az Új-Dél-Walesben élő John Lush szombaton hunyt el. Felesége, Vivian hétfőn kezdett el vajúdni. Az asszony fel sem foghatta még igazán, hogy párját elvesztette, amikor besiettek vele a szülészetre. A pár szerettei online adománygyűjtésbe kezdtek John temetésére és a kisgyermek felnevelésére. Vivian és John ugyanis az utóbbi időben egy áradás miatt szinte mindent elvesztett. A nulláról kezdték újra az életüket, amikor a tragédia bekövetkezett.

 

A GoFundMe oldalán eddig 17 ezer ausztrál dollárt, azaz 4,5 millió forintot adtak össze az ismerősök és idegenek. 

John több zenekar frontembere volt, így például a The Humans of Lismore nevű paródiacsapaté.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!