2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Kék hírek

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot.

A Debreceni Rendőrkapitányság rendőrei 2021. október 16-án délelőtt elfogtak és előállítottak egy szombathelyi férfit, akiről olyan információjuk volt, hogy debreceni albérletében kábítószereket árul.

A nyomozók a lakásban kutatást tartottak, ahol közel négy kilogramm kábítószergyanús anyagot, több mobiltelefont, valamint a kábítószer porciózásához, és értékesítéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le.  

A rendőrök a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!