2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kék hírek

Katalizátorokat loptak

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt azzal a három férfival szemben, akik Esztergomban katalizátorokat tulajdonítottak el gépjárművekről.

A vádirati tényállás lényege szerint 2021. szeptember 3-án a délutáni órákban a három férfi egy esztergomi gazdasági társaság telephelyén álló kettő darab gépjárművet egy emelőgéppel felemelt, majd flexxel elvágták a kipufogócsöveket és eltávolították a gépjárműveken található katalizátorokat.

A vádlottak a levágott katalizátorokat egy gépjárművel elszállították a helyszínről, majd Esztergomban ismeretlen személynek 30.000,- Ft-ért értékesítették, mely összeget háromfelé osztottak. 

Az elkövetők a bűncselekmény elkövetésével többszáz ezer forint kárt okoztak a gépjárművek tulajdonosainak, mely nem térült meg.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben két rendbeli kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat és a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfiakkal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbüntetést szabjon ki, az egyik vádlottnak emellett a párfogó felügyeletet is rendelje el. Továbbá kötelezze a vádlottakat a kár megtérítésére és kobozza el tőlük azt a pénzt, amit a katalizátorért kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!