2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Jó felé kanyarodott

Hazafelé tartva érte tetten egy váci nyomozó azt a párost, akik a település külterületén használt gumiabroncsokat dobáltak ki épp kocsijuk rakteréből.

  • Jó felé kanyarodott

Szolgálata letelte után autózott hazafelé a Váci Rendőrkapitányság hadnagya 2022. május 24-én délután, amikor a Jóhegyi úton meglátott egy fehér teherautót. A raktér ajtaja nyitva volt, egy férfi pedig gumiabroncsokat hajigált a bozótosba. Szabadidő megszakítva, szolgálat folytatva – a rendőr megállt és odament.

A jármű rakteréből egy nő adogatta párjának a gumiabroncsokat, aki aztán halomba dobálta azokat a susnyásba. A nyomozó kérdéseire először összefüggéstelen, majd két teljesen eltérő magyarázat hangzott el a 31 éves esztergomi sofőr szájából.

Miután a rendőr telefonon jelentést tett és erősítést kért megtudta, hogy L. Ferenc és élettársa L. Mónika a közelben lakó rokonait jött meglátogatni. Néhány perccel később már azt mesélték, tulajdonképpen a kocsi egyik kereke kezdett leereszteni, a pótkerék pedig pont a raktérben felhalmozott abroncsok alatt van. Ki kellett pakolni, hogy hozzá tudjanak férni. Utolsó megjegyzésük szerint a gumiabroncsok gyakorlatilag már akkor ott voltak, amikor ők rokonlátogatóba érkeztek.

Kihallgatásukon egy negyedik változatot adtak elő. L. Ferenc beismerte, 30 ezer forintot kapott egy dorogi autószerelőtől, hogy a használt abroncsokat vigye a hulladéktelepre. Mivel azt zárva találta, gondolta, megválik tőlük ott, ahol egyébként is van már szemét, igaz, illegálisan.

L. Mónika is beismerő vallomást tett, bár neki csak 10 ezer forintos megbízásról volt tudomása. Ő a raktérből emelgette ki a gumiabroncsokat, majd adogatta párjának.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le velük szemben a további eljárást. A nyomozás hivatott tisztázni, hogy a már korábban a környékre kidobott többi hulladék miatt kit terhel felelősség.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!