2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Kék hírek

Jár a csont Daninak

Péntekre 11-re emelkedett a kábítóhatású anyag miatt elfogott személyek száma.

Mint arról a napokban már többször is hírt adtunk, a Heves megyei rendőrök nyolc személyt fogtak el kábítószerrel illetve új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmények miatt.

A nyomozók a hét ötödik napján ezt a számot további hárommal bővítették, amelyben Dani nagy segítségükre volt:

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. május 13-án délután Nagyfüged külterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő személyautót.

Annak utasai az intézkedés alatt zavartan viselkedtek, így kábítószer-kereső kutya is érkezett a helyszínre. A szolgálati eb jelzése alapján a rendőrök a jármű motorterében, a levegőszűrő alá elrejtve rejtve több tasak kábítószergyanús fehér port találtak. Az egyik utas zoknijából további két tasak került elő, így összesen közel 70 gramm fehér port foglaltak le a rendőrök.

Az autó sofőrjét és két utasát előállították is előállították a városi rendőrkapitányságra.

A 70 éves kerecsendi, az 53 éves halmajugrai és a 34 éves tarnazsadányi lakos ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, továbbá előterjesztést tettek mindhárom férfi letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!