2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Italt loptak, a rendőrség keresi őket

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi és egy nő azonosításában, akik több üveg szeszesitalt loptak el egy helybeli üzletből.

  • Italt loptak, a rendőrség keresi őket

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/3719/2022. bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A feljelentés szerint az elkövetők 2022. október 25-én 12 óra körül Szegeden, a Csillag térnél lévő élelmiszerüzletből 15 üveg alkoholos italt tulajdonítottak el csaknem 150 ezer forint értékben. A biztonsági kamera felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottakról is.

 

 

 

 

A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható férfiakat és nőt felismerik, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!