2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Kék hírek

Horrorbaleset történt: Fiatal férfit fejezett le egy traktor Temes megyében

Egy ikerpár egyik tagja vesztette életét a balesetben.

  • Horrorbaleset történt: Fiatal férfit fejezett le egy traktor Temes megyében

A Temes megyei Bethlenházáról (Bethausen) Kladova (Cladova) felé tartó 609-es számú megyei úton tragikus baleset történt. A helyi rendőrség beszámolója szerint egy traktor, aminek a volánjánál egy 16 éves fiú ült, áttért a szemközti sávba és összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival – írja a maszol.ro. A portál szerint

a balesetben a kisautó sofőrjét szó szerint lefejezte a traktor, az áldozat ikertestvére pedig a roncsok közé szorult. 

Őt a lugosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, és súlyos állapotban adták át a mentősöknek. A balesetben a traktort vezető tinédzser is megsérült. 

A rendőrség gondatlanságból okozott emberölés és testi sértés mellett jogosítvány nélküli gépjárművezetésért is eljárást indít a vétkes sofőr ellen.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Magyarországon csaknem 3500 vendéglátóhellyel van ma kevesebb, mint a koronavírus világjárvány kezdete előtt. Nagyon sok étterem kibírta a covid miatti korlátozásokat. Most azonban újabb kihívás előtt a vállalkozók: megnövekedett rezsi, munkaerőhiány és a magas alapanyagárak. A stúdióban Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.
Grád Ottó: Lesz elég üzemanyag, ha a lakosság önmérsékletet tanúsít

Grád Ottó: Lesz elég üzemanyag, ha a lakosság önmérsékletet tanúsít

A MOL Facebook posztban kérte az autósokat, hogy mindenki csak annyi üzemanyagot vásároljon, amennyire valóban szüksége van. A társaság szerint lesz elegendő üzemanyag, de ehhez az is kell, hogy az autósok maximum 50 litert tankoljanak. A stúdióban Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!