2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Hír jött a börgöndi tragédiában megsérült kislányról

Jó hírek érkeztek a börgöndi repülőgép-balesetben megsérült kislány állapotáról. Nemrég megműtötték, már önállóan lélegzik.

  • Hír jött a börgöndi tragédiában megsérült kislányról

Két halálos áldozatot követelt a börgöndi légiparádén történt baleset egy hete. A Trojan T28 típusú katonai kiképzőgép lezuhant, és annak pilótája, valamint utasa is meghalt. A gép egy személyautó közelében csapódott be, aminek következtében még három ember súlyosan megsérült. Köztük volt egy kilenc éves gyermek is. Az ő állapota kapcsán a Bors most azt írja, a kislányt megműtötték, és miután állapota stabil volt, felébresztették. Az édesapa csütörtökön ébredt fel.

A családot mindenki jól ismeri a falujukban, nem túlzás azt állítani, hogy egy emberként szorítanak a felgyógyulásukért. A község polgármestere gyűjtést is szervezett a bajbajutott család részére. 

Karád egy kis település, mindenki ismer mindenkit. Az egész falut rettenetesen megrázta ez az egész. Imádkozunk azért, hogy minden rendben legyen velük. Az apával beszéltem, a család részére szervezett gyűjtésbe beleegyezett, de más információt nem adhatok

– mondta a lapnak Karád polgármestere, Schádl Szilárd. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!