2022. 12. 01. Csütörtök Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Radar 04:00

Kék hírek

Hazafelé tartott a 16 éves diáklány, amikor a vonatállomáson megerőszakolták

A semmiből bukkant elő egy idegen férfi, aki megtámadta a tinédzser lányt. A fiatal még segítséget sem tudott kérni, mert kettesben volt támadójával.

  • Hazafelé tartott a 16 éves diáklány, amikor a vonatállomáson megerőszakolták

Egy 16 éves fiatal lány már jó ideje egyedül közlekedett, ha ment valahová. Szülei megbíztak benne és korábban sosem keveredett bajba, így azt gondolták, nem kell félniük egy esetleges támadás miatt.

Ám a diáklány az egyik nap legrosszabb rémálmánál is szörnyűbb helyzetbe keveredett. Szombaton délután a Rhyl vasútállomáson várakozott, amikor odalépett hozzá és megszólította egy idegen férfi. Illetlen kérdésekkel kezdte bombázni, majd kihasználva, hogy kettesben vannak, megerőszakolta a gyönyörű diáklányt.

 

A bántalmazást az állomás térfigyelőkamerája is rögzítette, ami alapján a rendőrök keresni kezdték az erőszaktevőt – tudta meg a The Sun. Egyelőre még nem akadtak a nyomára, de a tisztek biztosították a családot elkötelezettségükről, és hogy igazságot fognak szolgáltatni.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!