2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Kék hírek

Háromgyerekes családapa halt meg az ajkai tragédiában

A férfi Ajka külterületén végzett fakitermelési munkálatokat, amikor az egyik fa rádőlt, a családapa a helyszínen meghalt. A rendőrség nyomoz az ügyben.

  • Háromgyerekes családapa halt meg az ajkai tragédiában

A deltahirek.hu információi szerint az eset szerdán, Ajka egyik külterületén történt: 

a férfi éppen egy erdős részen végzett fakitermelési munkálatokat, amikor egy közel 15 méter magas fa rádőlt. 

Mint arról a Bors is írt, bár a munkatársai rögtön kiszabadították a férfit a hatalmas fa alól, és a kiérkező mentők próbálták megmenteni az életét, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudtak rajta segíteni. 

Hatalmas szél volt aznap

Többen említették, hogy aznap hatalmas szél volt a környéken.

– Én csak a kerteben dolgoztam, de még onnan is bementem, olyan nagy erejű szél volt. Lehet, hogy ennek is része volt ebben a szörnyű esetben – mondta egy helyi férfi a Borsnak. Úgy tudjuk, hogy a férfi az Úrkút környéki erdő egyik részén dolgozott, a halála ügyében pedig nyomoznak a rendőrök. 

– Az ügyben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt folyik nyomozás – közölték.

 

Összeomlott a család

Sándort mindenki szerette, aki csak ismerte. Mint mondták, a férfinek mindene volt a családja, rajongásig szerette kisfiait és feleségét.

Amikor meghallottam, mi történt, sírva fakadtam, mint egy gyerek. Képtelen vagyok elhinni. És szegény felesége, bele sem merek gondolni, hogy mit érezhet

– mondta a lapnak a férfi egyik ismerőse. 

– Három kisfiuk van, hatalmas szeretetben és nagyon szépen, tisztességesen nevelték. Mindenki előtt példa lehetett a családjuk. Sándor is fantasztikus apa és ember volt. Sosem felejtem el a vidám mosolyát – ingatta a fejét szomorúan. 

Mint mondta, úgy tudja, hogy a házaspár a tragédia előtt pár nappal ünnepelte a 11. házassági évfordulóját.

Összeszorul a szívem, amikor ez eszembe jut, olyan boldogok voltak

– mondta. 

Mindig óvatosan dolgozott

A Bors információ szerint Sándor nem most kezdte a favágást, gyakorlott dolgozó volt, és mindig óvatos.

– Sosem dolgozott hanyagul, mindig a legnagyobb óvatossággal cselekedett. Remélem, hogy a rendőrök kinyomozzák, hogy ki a felelős azért, ami Sanyival történt – szögezte le az ismerős. Szeretnék, ha a család legalább ennyi elégtételt kapna.

Marcsi sosem kapja vissza a férjét és az a három szegény kisfiú az apukáját, de annyi jár nekik, hogy megtudják, ki a felelős ezért a tragédiáért

– mondta. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!