2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

Három meg három, egyenlő hat

Az elmúlt hétvégén két, három fős társaság is lebukott Szekszárdon, mindannyian valamilyen drogot fogyasztottak.

  • Három meg három, egyenlő hat

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka, kevéssel éjfél után igazoltattak a szekszárdi járőrök egy autóval közlekedő társaságot. A sofőr és utasai is gyanúsan viselkedtek. Az alkoholszonda negatív eredményt mutatott, de a bódultság jelei miatt az utasteret átvizsgálták az egyenruhások. Előkerült több olyan eszköz, mely valamilyen „tiltott szer” fogyasztására utalt. A kocsi 53 éves sofőrjét, valamint 28 éves nő és 33 éves férfi utasát is előállították mintavételre, mely pozitív eredményt hozott, így mindhármukat kihallgatták.

Vasárnap este 23 óra körüli időben szintén egy autóban ülő „triót” igazoltattak Szekszárdon a járőrök. A fiatalok zavartan viselkedtek és a klinikai tünetek alapján felmerült a „tudatmódosító” szer használatának gyanúja. A ruházatuk átvizsgálása során egyikük övtáskájából kis tasakok kerültek elő, egyikben fehér por, míg egy másikban zöld növényi törmelék volt. A két 20,- és egy 18 éves férfi elismerte, hogy fogyasztott előző este folyamán az "anyagból". Őket előállították mintavételre, majd tanúként hallgatták ki.

Mindkét ügyben kábítószer birtoklás vétsége miatt indult nyomozás. Az eljárás a Szekszárdi Rendőrkapitányságon szakértők bevonásával folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!