2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Sajtóklub 14:00

Kék hírek

Három budapesti helyszínről is loptak a 23 éves fiatalok

A budapesti rendőrök elfogtak azt a két 23 éves férfit, akik a gyanú szerint feltörtek egy autót, egy benzinkutat és egy étteremet is november 13-án éjjel - írja a Police.hu

  • Három budapesti helyszínről is loptak a 23 éves fiatalok

Bejelentés érkezett 2022. november 13-án éjjel a Rendőrségre két maszkot viselő férfiról, akik betörtek egy IV. kerületi étterembe.

A RENDŐRÖK KIÉRKEZÉSEKOR A FÉRFIAK MENEKÜLNI KEZDTEK, AZ EGYIKÜKET A HELYSZÍNEN LETARTÓZTATTÁK.

A letartóztatott 23 éves T. Andrást gyanúsítottként hallgatták ki.

A MÁSIK FÉRFIVAL SZEMBEN A RENDŐRÖK ELFOGATÓPARANCSOT ADTAK KI.

A 23 éves L. Zoltán önként jelentkezett a rendőrségen.

A két férfiről kiderült, hogy a IV. kerületi étterem ajtajának feltörését megelőzően egy autót is megrongáltak a IV. kerületben, amelyből egy hátizsákot, valamint különböző használati eszközöket – kerékpár teleszkóp, gyermekülés, keverőgép – loptak el.

AZ ÉTTEREM ÉS AZ AUTÓ FELTÖRÉSE UTÁN EGY XIII. KERÜLETI BENZINKÚT AJTAJÁT IS FELFESZÍTETTÉK, MAJD A BOLTBÓL ÉDESSÉGET LOPTAK.

A két férfit az újpesti nyomozók lopás bűntett kísérlete, kétrendbeli lopás vétsége, valamint rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd indítványozták letartóztatásukat. T. András letartóztatását a bíróság rendelte el, társa L. Zoltán pedig házi őrizetetben van.

Fotó: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!