2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Kék hírek

Hallal seftelő horgászok buktak le

Nyergesújfalun történt az eset december 3-án délben.

  • Hallal seftelő horgászok buktak le

Két darab éves területi jegyet vont vissza a Nyergesújfalun horgászatot biztosító Viscosa Horgász és Környezetvédő Egyesület.

December 3-án 12 és 13 óra közt ellenőrzés alkalmával buktak meg a seftelő pecások. A egyik horgásztárs megszegte az egyesület szabályzatát azzal, hogy a fogási naplóba be nem jegyzett halat átadta egy másik részere, ami így az átadó részére hallopásnak minősül. Az átadó és átvevő viszont megsértett egy másik szabályzatot, mely zerint halat átadni, átvenni, eladni vagy megvenni tóparton és egyesület területén tilos.

A horgászok hosszabb eltiltásra számíthatnak - írták közösségi oldalukon.

 

 

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

20 gyerek ütötte a 12 éves társukat a tanár szeme láttára

20 gyerek ütötte a 12 éves társukat a tanár szeme láttára

Egy testnevelő tanár ötöst ígért a verésért, és nevetve nézte végig, amint a többiek ütötték a 12 éves osztálytársukat Mezőcsáton. A híradónk által megkérdezett pszichológus szerint a gyerekek ebben a korban még nem tudják eldönteni, hogy kihez tartozzanak jobban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!