2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Híradó 11:55

Kék hírek

Hallal seftelő horgászok buktak le

Nyergesújfalun történt az eset december 3-án délben.

  • Hallal seftelő horgászok buktak le

Két darab éves területi jegyet vont vissza a Nyergesújfalun horgászatot biztosító Viscosa Horgász és Környezetvédő Egyesület.

December 3-án 12 és 13 óra közt ellenőrzés alkalmával buktak meg a seftelő pecások. A egyik horgásztárs megszegte az egyesület szabályzatát azzal, hogy a fogási naplóba be nem jegyzett halat átadta egy másik részere, ami így az átadó részére hallopásnak minősül. Az átadó és átvevő viszont megsértett egy másik szabályzatot, mely zerint halat átadni, átvenni, eladni vagy megvenni tóparton és egyesület területén tilos.

A horgászok hosszabb eltiltásra számíthatnak - írták közösségi oldalukon.

 

 

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!