2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Kék hírek

Forgalommal szembe haladt az M4-esen egy idős sofőr - videó

Hívás érkezett hétfőn 13 óra után a 112-es segélyhívó számra, miszerint egy piros személygépkocsi az M4-es autóút Tiszapüspöki elkerülő szakaszán szemben halad a forgalommal. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megdöbbenve látták, hogy a bejelentés valós – közölte a Balesetmegelőzés Szolnok megye.

Hívás érkezett hétfőn 13 óra után a 112-es segélyhívó számra, miszerint egy piros személygépkocsi az M4-es autóút Tiszapüspöki elkerülő szakaszán szemben halad a forgalommal. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megdöbbenve látták, hogy a bejelentés valós – közölte a Balesetmegelőzés Szolnok megye.

A jármű normál tempóban haladt Budapest irányába, csak egy óriási baj volt vele, hogy a Debrecen felé tartó belső forgalmi sávban közlekedett. Szemből érkeztek a mit sem sejtő járművezetők, akik közül vannak akik intettek a sofőrnek, de sokan csak meredten nézték a feléjük közeledő piros gépkocsit.

Rendőrség kollégái nem tétlenkedve, utolérve a járművet jeleztek a sofőrnek, akit – egy biztonságos időpontban – visszafordítottak.

A 77 éves férfi teljesen összefüggően kommunikált az egyenruhásokkal, de nem igazán értette, miért is állították meg. Nem akarta tudomásul venni, hogy milyen veszélybe sodorta magát és másokat is.

A rendőrök jelezték számára, hogy az érvényes jogosítvány még nem biztos, hogy alkalmassá teszi a vezetésre. Széleskörű felvilágosítást nyújtottak az idős férfinak, de nem tudtak elmenni a jogsértés mellett sem, így 30.000 forint közigazgatási bírságot, továbbá 4 szabálysértési előéleti pontot szabtak ki részére.

A történet egyesekből indulatot, agressziót másokból riadalmat, aggodalmat vált ki! Egy biztos, az idős férfi óriási veszélybe sodorta magát és másokat. Lehetett volna tragédia, de szerencsére nem lett.

Budapesti Autósok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!