2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Kék hírek

Fokozottan ellenőrzik az ittas vezetőket Zalaegerszegen

Országszerte, így Zala megyében is fokozott ellenőrzést tart a rendőrség. Az ittas vezetőket és a drog befolyása alatt álló sofőröket szűrik ki, az akció december 11-ig, vasárnapig tart.

  • Fokozottan ellenőrzik az ittas vezetőket Zalaegerszegen

 Az „Alcohol and Drugs” elnevezésű megmozdulást az Európai Közlekedésrendészeti Szervek ellenőrzési terve alapján tartják.

A balesetek jelentős hányadát okozzák bódult állapotban vezető sofőrök. Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, így már egy korty alkohol elfogyasztása után is tilos volán mögé ülni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!