2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kék hírek

Felrobbantotta magát egy férfi Esztergomban – egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Egy zavart elméjű férfi Esztergom kertvárosában rendőri intézkedés közben felrobbantott vélhetően egy gázpalackot. A robbanás következtében egy rendőr az életét vesztette, hat további sérültről tudunk – írja a Magyar Nemzet.

  • Felrobbantotta magát egy férfi Esztergomban – egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Magyar Nemzetnek megerősítették, Pintér Sándor belügyminiszter a robbanás helyszínére érkezett. 

A nyomozó ügyészség vizsgálatot indított hivatalos személy elleni minősített erőszak miatt. A rendőri és ügyészségi intézkedés jelenleg is tart. 

A Terrorelhárítási Központ felszámoló egységei teljes egészében lezárták a robbantás helyszínéhez vezető utakat. Oda csak mentőegységek és rendőrök mehetnek be.

A sérültek száma egyelőre ismeretlen, ám néhány perccel nyolc után még mindig szállítottak el mentővel sérültet egyes hírek szerint a tatabányai megyei kórházba, ahol egy teljes osztályt kiürítettek a sérültek fogadásához.

Nem hivatalos információ szerint a zavart elméjű férfi a délelőtti órákban kezdett robbantással fenyegetőzni, és egész nap folytatta azt. A hivatalos protokoll szerint a Terrorelhárítási Központot (TEK) kell riasztani ilyen esetekben. Ez történt ezúttal is. A TEK felszámoló egységével érkező túsztárgyaló próbálta meggyőzni az egyre agresszívabb férfit, hogy hagyjon fel a szándékával, ám nem járt sikerrel.

Az eddigi adatok szerint gázpalackot, vagy gázpalackokat robbantott fel, a robbanásban egy rendőr, vélhetően terrorelhárító az életét vesztette.

A tettes állapotáról nincs hír, ám valószínűleg a súlyosan sérültek között van.

Kemma munkatársai is a helyszínen vannak, egy videót is megosztottak Esztergomból.

Drámai fotót közölt az Origo a felrobbant házról >>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!