2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Félóráig halott volt, ébredése után sokkoló üzenetet hagyott a családanya

Megdöbbentő élményeiről számolt be egy nő.

  • Félóráig halott volt, ébredése után sokkoló üzenetet hagyott a családanya

Elképesztő történetével igyekszik egyre nagyobb tömegekhez eljutni az a Tina Hines nevű arizonai nő, aki még 2018-ban élte át azt, amit azelőtt még senki. A férjével közösen szervezett kiránduláson a négygyermekes édesanya hirtelen rosszul lett: mint kiderült, súlyos szívrohama volt.

Az életéért folytatott harc során négyszer is újraélesztették, ezalatt összesen 27 percig volt halott.

Hinest a kórházba érve defibrillátorra helyezték, majd ébredése után az első dolga az volt, hogy tollat és papírt kért a mellette izguló unokahúgától, Madie Johnsontól. A nő ekkor egy üzenetet vésett a kapott füzetbe, ahová röviden azt írta: 

létezik.

Johnson szinte azonnal megkérdezte tőle, mire gondol pontosan, mire a nő felfelé mutatott ujjával, ezzel a mennyországra célozva.

Hines azóta teljesen felépült, könyvet írt, és unokahúgával együtt hirdetik a nyilvánosság felé az élet szépségét. Sőt, a papírra írt üzenetet mindketten a csuklójukra is tetováltatták.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!