2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:00

Kék hírek

Felesége karjaiban hunyt el a legendás rendező, az egész világ gyászolja

Wolfgang Petersen személyében egy igazán ikonikus direktort vesztett el Hollywood. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Dustin Hoffman, Morgan Freeman, Brad Pitt vagy épp George Clooney. Nyugodjék békében!

  • Felesége karjaiban hunyt el a legendás rendező, az egész világ gyászolja

81 éves korában elhunyt a német származású rendező-forgatókönyvíró és filmproducer, Wolfgang Petersen. Halála nem csak Hollywoodot, de az egész világot megrázta, a kétszeresen is Oscarra jelölt direktor ugyanis gyakorlatilag a legnagyobb nevekkel dolgozott együtt karrierje során, és számos felejthetetlen filmet tett le az asztalra. 

 

Első komoly munkája a Das Boot – A tengeralattjáró című háborús film volt, melyet olyan alkotások követtek, mint a Végtelen történet, a Kedves ellenségem, a Vírus, Az elnök különgépe vagy épp a Trója. Filmjeiben olyan sztárokat irányított, mint Dustin Hoffman, Morgan Freeman, Brad Pitt, Rene Russo, Clint Eastwood, John Malkovich, Mark Wahlberg, Harrison Ford, Gary Oldman, Richard Dreyfuss és Kurt Russell vagy épp George Clooney.

Petersen már jó ideje hasnyálmirigyrákban szenvedett. A halál felesége, Maria Antoinette karjaiban érte Los Angeles-i otthonában.

Nyugodjék békében!

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!