2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Kék hírek

Felborult egy autó Hódmezővásárhely mellett, a sofőr szörnyethalt

Szörnyethalt a sofőr, amikor autójával árokba csapódott Földeák és a Hódmezővásárhelyhez tartozó Szikáncs között hajnalban. Az autó Makó irányából érkezett, amikor egy balra ívelő kanyarban kisodródott, majd az árokba csapódott, ahol az oldalára borulva állt meg. A gépkocsiban egyedül utazó középkorú férfi beszorult a roncsba, őt csak a tűzoltók tudták kiszabadítani. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. A 4415-ös út ezen szakaszán sebességkorlátozás van érvényben. Azt, hogy az autó a túlzott sebesség, vagy a páralecsapódás miatt csúszott-e meg, a rendőrség még tovább vizsgálja.

  • Felborult egy autó Hódmezővásárhely mellett, a sofőr szörnyethalt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!