2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

"Ez színtiszta hazugság" - minden vádat tagad az eltűnt villanyszerelők megölésével gyanúsított É. Imre

Továbbra is tagad minden vádat É. Imre, az a férfi, akit két eltűnt villanyszerelő meggyilkolásával is vádolnak. A férfi színtiszta hazugságnak nevezte a vádakat.

Mint arról a Bors is beszámolt, 2018-ban nyomtalanul eltűnt a mosonmagyaróvári villanyszerelő, Mácsik Zoltán. Kiderült, hogy eltűnése előtt volt munkatársával, a Zoltánnak több millió forinttal tartozó É. Imrével volt találkozója az abdai benzinkútnál, ahol a férfi elvileg törlesztette volna tartozását. Zoltán azonban soha többé nem tért haza, É. Imrét nem sokkal később letartóztatták. Eközben kiderült, hogy egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos halálához is köze lehet, a férfi ugyanis kísértetiesen hasonló módon tűnt el, mint Zoltán, és ő is Imrével találkozott utoljára.

É. Imre több, mint egy évig letartóztatásban volt, most viszont egy ideje már szabadlábon védekezik, tárgyalására sem zsaruk kísérték, hanem egyedül, ügyvédei társaságában érkezett a bíróságra. A mai napon É. Imre meghallgatásáfa készült a bíróság, a férfi mai napig tagadja a vádakat:

- Én senkit nem öltem meg, semmilyen gyilkosságot nem követtem el. Több, mint három éve vádolnak olyannal, amit nem követtem el, korlátoznak a szabadságomban - mondta É. Imre-  AMIT AZ ÜGYÉSZ FELOLVASOTT, AZ SZÍNTISZTA HAZUGSÁG - szögezte le, ahogyan azt is, hogy nem tesz vallomást:

- Hazugságokra nem válaszolok - indokolta döntését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy 39 éves férfit Siklóson, akit Németországban köröztek emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás, valamint más súlyos bűncselekmények miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.
Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!