2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Kék hírek

Elítélte a bíróság azt a férfit, aki egy érfogóval támadt kórházi dolgozókra Miskolcon

Ítéletet hozott a Miskolci Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, akit 2021 februárjában az esti órákban mentővel szállítottak a miskolci kórház sürgősségi osztályára.

  • Elítélte a bíróság azt a férfit, aki egy érfogóval támadt kórházi dolgozókra Miskolcon

 A férfi agresszívan lépett fel az őt ellátó egészségügyi dolgozókkal szemben, őket mindvégig szidalmazta, majd egy fém érfogót vett magához, azt a feje felé emelte és szúró mozdulatot tett a személyzet irányába, többször kijelentve, hogy megöli őket. A dolgozók a szomszédos vizsgáló helyiségbe menekültek. Egyik kollégájuk észlelte a történteket, de a vádlott az ő irányába is csapó mozdulatot tett az eszközzel, így a sértett egy műanyag széket maga elé tartva lépett be a helyiségbe, így sikerült az ágyhoz szorítania támadóját, aki mindvégig szúró mozdulatokat tett felé. Az időközben odaérkező biztonsági őrök csavarták ki a férfi kezéből az érfogót.

A bíróság a vádlottat felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt 2 év – végrehajtásában 3 évi próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte. Súlyosító körülményként értékelte azt, hogy a vádlott több személlyel szemben lépett fel agresszív módon, míg enyhítő körülményként esett latba a beismerő, megbánó magatartása.

Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!