2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Kék hírek

Elfogták a körözöttek egyik korelnökét

A 81 éves P. Mihályné körözését pénzmosás miatt rendelte el a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

  • Elfogták a körözöttek egyik korelnökét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságának járőrei 2022. május 12-én az Erzsébet körúton igazoltattak egy idős nőt. Az adatok ellenőrzése során kiderült, hogy pénzmosás miatt a 81 éves asszony körözését rendelte el a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

P. Mihályné egy párral játszott össze, akik több embertől kértek előleget tüzifa eladás kapcsán és a 81 éves nő bankszámlájára utaltatták a kicsalt pénzt.

A járőrök P. Mihálynét elfogták, a VII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd átvitték a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bernd Storck: Jó úton halad a csapat

Bernd Storck: Jó úton halad a csapat

A korábbi magyar szövetségi kapitány hangsúlyozta, a kudarcszériát felváltotta egy veretlenségi sorozat, ez az eredményekben látszik, mert "a játék rendben van", ezért elégedett, mert a csapat "jó úton halad".

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!