2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Kék hírek

Együtt erőszakolt meg egy 17 éves lányt az ismert színész és zenész

A tinédzsert állítólag zuhanyzásra is kényszerítették a nemi erőszak után, hogy eltüntessék a bizonyítékokat.

  • Együtt erőszakolt meg egy 17 éves lányt az ismert színész és zenész

Nyaralás közben erőszakoltak meg egy 17 éves brit lányt Mallorcán. A tinédzser azt állítja, hogy egy étteremben találkozott az ismert vietnámi színésszel és a zenésszel Andratx városában. Beszélgettek, majd együtt strandoltak – ezután kényszerítették szexre.

Állítólag a lány nagynénje jelentette az esetet a rendőrségen, miután neki mondta el a lány, mi történt.

Két vietnámi állampolgárt őrizetbe vettek és nyomozás indult ellenük– idézi a rendőrségi közleményt a The Sun.

A színész és a zenész nevét nem közölték, csak annyit, hogy 37 és 42 évesek. Valamint, hogy évek óta építik karrierjüket a hazájukban. Óvadék ellenében most szabadlábon védekeznek, de nem hagyhatják el Spanyolországot. Azt egyelőre nem tudni, hogy ők is nyaralni vagy munka miatt utaztak a szigetre.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!